Meipoort is aangesloten bij Wijnkring

Gepubliceerd op 28-02-2013 12:22

De wijnkring is het grootste samenwerkingsverband van onafhankelijke wijnwinkels in Nederland. Deze samenwerking staat garant voor een gedegen service en kwaliteit in een breed assortiment wijnen. hierdoor bent u bij ons gegarandeerd van een gunstige prijs!

Als zelfstandig ondernemer met kennis van zaken staan we graag voor u klaar met een gedegen wijnadvies. Of het nu gaat om een feest met familie en vrienden, een uitgebreid diner, de bezorging van uw wijn of een professionele proeverij, met de hulp van onze professionele adviseurs bent u van succes verzekerd!!

Wijnliefhebbers opgelet!

Schrijf u nu gratis in op www.wijnkring.nl en ontvang vier keer per jaar het digitaal Wijnkring magazine met daarin aantrekkelijke wijnaanbiedingen, handige tips, wijn-spijs adviezen en interessante artikelen en intervieuws met specialisten uit de wijnbranche. Tevens ontvangt u per email de laatste acties en aanbiedingen van onze winkel.

Ga voor meer informatie naar www.wijnkring.nl, kijk in onze webwinkel voor het assortiment dat wij in onze winkel hebben of stuur ons een email via info@meipoort.nl

Graag tot ziens bij: Meipoort, Meipoortstraat 20, Doesburg

Terug naar het nieuwsoverzicht