Met de beste ingrediënten maakt u een goede start. Maar dan bent u er nog niet. Goede koffie moet goed bereid worden, met de beste apparatuur. De tijd van grote potten slappe koffie is gelukkig voorgoed voorbij. Ook thuis willen we smaakvolle koffie van hoge kwaliteit. Maar als het even kan wél lekker gemakkelijk. In onze winkel in Doesburg verkopen wij de beste koffiemachines voor thuis. 

Geautoriseerd Jura Dealer
Wij zijn een officieel verkooppunt van het Zwitserse topmerk Jura. Deze machines zijn uitermate geschikt voor consumenten. Wij kunnen over het hele assortiment van Jura beschikken, wellicht dat niet altijd alle machines bij ons in de winkel voorradig zijn. Echter, levering vindt in principe binnen 1 dag plaats. Onze kennis van de machines is up to date en wij kunnen u dan ook optimaal adviseren betreffende een eventuele aanschaf.

Mensen kiezen Meipoort als leverancier van een koffiemachine vanwege ook de technische kennis van de apparaten. Ons doel is de machine zo lang mogelijk bij u te houden. Storingen worden veelal bij ons opgelost. Opsturen naar Jura is pas de laatste optie. Omdat wij heel veel vanuit onze winkel kunnen doen scheelt dat u veel geld. Voor uw vertrouwen in ons wordt u op deze manier beloont!!

In onze webshop zijn alle machines, accessoires en onderhoudsproducten opgenomen.

 www.jura.nl  - bordje.png